Setkání blogerek s essence + novinky essence 2014

Ahoj dámy,
dnešní článek bych chtěla výhradně věnovat značce essence a to proto, že ji sama opravdu ve velkém používám, mám ji ráda a věřím, že patří mezi jednu z nejpoužívanější kosmetiky pro mladou generaci.
Než se vrhnu na prezentaci jednotlivých novinek, které si pro vás značka essence přichystala, ráda bych vám ukázala fotky ze setkání blogerek se značkou essence. Musím říct, že taková setkání jsou super, protože nejen že má člověk možnost poznat se s lidmi, kteří pro danou značku pracují, ale zároveň máte možnost poznat se s jinými blogerkami a především, osobně si můžete prohlédnout a zkusit všechny super novinky, které nás čekají na pultech obchodu.
Setkání se značkou essence a blogerkami proběhlo 5. 9. 2014 v Praze, přičemž krom prezentace novinek essence (a značky Catrice), bylo připraveno milé pohoštění. Já osobně děkuji, že toto setkání proběhlo, bylo milé Vás poznat.








Nyní abych příliš neokecávala, jak mám ve zvyku, se vrhnu na hlavní část tohoto článku – a to jsou novinky essence. Jako první bych ale ráda věnovala nějaký čas řadě „My skin“ – možná ji znáte, možná ne. Tato řada se specializuje především na péči o pleť, což znamená, že zde nenajdete kosmetické produkty dekorativního rázu, ale spíše produkty, se kterými můžete ještě o něco lépe pečovat o vaši pleť. Řada My skin obsahuje celkem tři produktové linie, které jsou vhodné především pro: normální, suchou a smíšenou pleť. Výhodou této kosmetiky pro mladé je, že je bez parabel, bez silikonů a bez barviv. Líbí se mi, že řada My skin je rozlišena do tří barev: modrá, fialová a růžová.

ŘADA PRO NORMÁLNÍ PLEŤ:
V této řadě naleznete hydratační krém, který obsahuje limetku, okurku a bambucké máslo. Musím říct, že krém má příjemnou konzistenci, rychle se vstřebává a hezky voní. Mezi jeho hlavní účinky patří samozřejmě hydratace. Dále jsem měla možnost vyzkoušet hydratační papírovou masku, která je opravdu skvělá. Nejen že pleť je osvěžená, hydratovaná, ale celou dobu, co jsem ji měla na sobě, jsem měla pocit, jako bych měla na obličeji kousky ledu - takže příjemně chladí. Určitě doporučuji vyzkoušet, pokud budete mít možnost.

ŘADA PRO SMÍŠENOU PLEŤ:
V řadě pro smíšenou pleť naleznete matující krém, který redukuje mastnou t-zónu, vyživuje a hydratuje pleť. Krém obsahuje liči a olej z hroznových jader. Krom krému je v této fialové řadě i matující čistící gel v tubě, který nejen že odstraňuje make-up, ale navíc čistí pokožku do hloubky. Fialová řada také obsahuje matující čistící ubrousky, které opravdu krásně voní a jsou skvělé na cesty. Pomocí nich lze pleť (ale i ruce) osvěžit, nebo se pomocí nich zbavíte make-upu aniž by došlo k vysušení.
Co se cenové relace týče, tak produkty My skin nejdou nad 85,-Kč, což znamená, že se jedná o levnější alternativu v péči o pokožku, která je tak vhodná především pro mladé dámy, které ještě do kosmetiky tolik neinvestují. Co se produktů a jejich dostání týče, tak nově je bude možné sehnat prozatím POUZE v drogériích Teta, pokud vás tedy produkty z řady My skin, které jsou dle mého názoru povedené a mají moc hezký obal, zaujaly, doporučuji do tety zaskočit.
 NOVINKY ESSENCE 2014
Nyní bych se ráda vrhla na druhou část mého článku, ve kterém bych vám ráda představila novinky, které si pro vás essence pro letošní rok připravila. Možná jste netušili, možná jo, že essence své produkty tzv. „updatuje“ dvakrát ročně, což znamená, že některé produkty se stáhnou z prodeje, u jiných dochází k jejich obměně a třetí skupina jsou žhavé novinky, které ještě u essence nebyly.

Novinka č. 1 – Laky na nehty colour & go a laky na nehty „effect“
Jistě jsou vám moc dobře známé mini laky colour & go, jejichž řada byla nyní vylepšena o 13 odstínů, přičemž 3 laky mají nový exklizivní efekt (matový, semišový a sparkle sand). Pokud máte na nehtech raději něco výraznějšího, pak vás jistě zaujmou laky "effect". Tato unikátní kolekce byla doplněna o dalších 10 odstínů, které mají různé efekty. Já osobně můžu říct, že jsem s laky effect moc spokojená, už mám doma cca 4 odstíny a všechny vypadají na nehtech výborně!

Novinka č. 2 – Fólie a roztok na nehty Hello Foils!
Pokud jste ještě o fóliích neslyšeli, jste na tom jako já, já osobně jsem se o nich dozvěděla právě na setkání s essence a musím říct, že je to super vychytávka. Jedná se vlastně o fólie, které po použití vytváří na nehtu graffiti efekt v metalickém kabátě. K dostání budou fólie s třemi efekty: holo, metal a flashy!

Novinka č. 3 – Magnet nail art 3v1
Až v regálech essence uvidíte magnet 3v1 a budete zkoumat k čemu je, nemusíte se bát, že by se jednalo o něco složitého. Jak správně tušíte, tak magnet má na nehtu vytvářet zajímavý efekt. K dostání bude ve dvou variantách. Btw: Budete k tomu potřebovat krycí magnetický lak.

Novinka č. 4 – Nálepky na nehty nail art
essence opět přichází s novými nálepkami, které vytváří na nehtech zajímavé efekty, k dostání budou např. písmenka, kruhy nebo neonové nálepky. Zajímavé jsou určitě termo nálepky, které mění svůj vzhled se změnou teploty. Dále jsou v nabídce třeba nálepky, které ve tmě svítí - prostě si s nimi vyhrajete.

Novinka č. 5 – Efekty na nehty
essence svou nabídku efektů na nehty opět rozšiřuje o nové a zajímavější. Nově najdete v nabídce např. třpytky v neonových odstínech nebo perličky, které svítí ve tmě.

Novinka č. 6 – Laky pro péči o nehty v novém kabátě!
Pokud jste si zamilovali laky studio nails, potom je nově najdete v regálech v novém kabátku, který je modernější a barevnější.

Novinka č. 7 - studio nails lak na nehty multivalent
Novinka s názvem multitalent je lak, které nabízí vše v jednom: slouží jako podkladový lak, vyplňuje nerovnosti na nehtech, zpevňuje je, slouží jako krycí lak a dodává konečné manikúře lesk a dlouhotrvající efekt.
Novinka č. 8 - hydratující gel na nehty s perličkami
Opravdu roztomilý a zajímavý nápad - gel na nehty s perličkami, které nehty krásně hydratuje, má ovocnou vůni. Perličky uvnitř gelu při vmasírování do nehtů a kůžičky vypustí vitamíny a bohaté oleje. Hydratující gel nemá mastné složení a rychle se vstřebává.

Novinka č. 9 – Šablony pro francouzskou manikúru
Nově najdete různé druhy šablonek, se kterými si vytvoříte krásnou fancouzskou manikúru (srdíčka, andělská křídla, tvar měsíce).
Pro nehty u essence najdete v druhém regálu také krycí lak gel look plumping, který má "kypřící efekt" - nehet opticky nabobtná a je vhodný pro efekt gelové manikúry. Dále v nabídce najdete slupovací gelový podklad a krycí lak čirý 2v1 (to samé také ve variantě pro francouzskou manikúru), podklad a čistící roztok 2v1 (připraví nehty pro gelovou manikúru a odstraní lepkavý povrch gelového laku), čistící houbička gel nails at home, která má krásnou fialovou barvu, je omyvatelná a lze ji tak znovu použít - už nemusíte používat vatové tampóny, které zanechávají chloupky. V nabídce se také nově objevují nálepky na špičky nehtů a určitě vám neunikla ani nová mini LED lampa, která je unikátní v tom, že je na USB, takže ji lze mít kdykoliv a kdekoliv sebou na cestách.
Celkově jsou produkty pro nehtovou úpravu poměrně obměněny a mají vždy něco nového, mrkněte proto i na krycí gelový lak effect gel nails at home.

Novinka č. 10 – Řasenka Lash Princess
Rozkošná černá řasenka, která je vhodná především pro mladé princezny. Řasenka je unikátní díky kartáčku ve tvaru kobry, takže by měla pokrýt každou řasu. Balení je ve tvaru plesových šatů a má na sobě 3D ozdoby.

Novinka č. 11 – Báze pod řasenku Lash Base
Tato báze funguje jako podklad, který řasy prodlužuje a zahušťuje, nicméně není doporučována nositelkám kontaktních čoček, protože obsahuje opravdu jemná vlákna, která mohou do očí snadno napadat a čočku tak znehodnotit.

Novinka č. 12 – Oční stíny 3D a oční stíny effect
Opět nový 3D vzhled a nové odstíny (9), které mají vylepšené 3D efekty. essence do své nabídky začleňuje nově také krémové oční stíny, které mají opravdu výbornou pigmentaci a nádherné odstíny (6), které lze snadno aplikovat pomocí prstů. Takže bye bye rozsypaným očním stínům
.


Novinka č. 13 – Dlouhotrvající tužky na oči effect
Mají výrazný obal, jsou dobře pigmentované a dlouho vydrží. Super na nich je, že s nimi vykouzlíte opravdu skvělé kouřové líčení. Najdete v 6 odstínech od černé, přes fialovou až po zlatou.

Novinka č. 14 – Rozjasňovače a tvářenka Soo Glow!
Nové rozjasňovače mají dva odstíny a lze s nimi krásně projasnit jednotlivé partie obličeje, mají krémovou texturu a aplikovat je lze jednoduše pomocí konečků prstů. Stejně na tom je i pudrová tvářenka!

Novinka č. 15 – Lesky na rty effect
Hravé lesky na rty v 8 krásných odstínech mají moderní tubičku a krásně se lesknou, přičemž obsahují zajímavé efekty, jako jsou vločky, třpytky nebo metalické a měnící se efekty. Btw. krásně voní!
Nabídka essence je také nyní doplněna o nové balzámy na rty s leskem, dále o tužky na rty, které jsou k dostání ve 3 odstínech. Přibudou také nové odstíny dlouhotrvajících a oblíbených rtěnek s matným efektem, které jsou vážně bombastické! Součásti obměny bude také nový odstín make-upu stay all day 16h a pudru stay all day 12h.

Na závěr bych vám ráda ještě zmínila, že essence do svého updatu začlenila nově i inkoustové oční linky s matným či lesklým efektem, kartáček na řasy a obočí 2v1, šikovné ořezávátko duo, které má nový tvar a novou barvu, umělé řasy s průhledným spojem aj.
Část novinek si určitě můžete prohlédnout na fotkách, které jsem přiložila, přičemž ty ostatní doporučuji shlédnout přímo v obchodě. Nezapomeňte taky na to, že essence nabízí jak v DM, tak v rossmannu nebo Tescu. Další článek bych příště ráda věnovala trendovým limitovaným edicím essence, takže se určitě máte na co těšit.
Pro dnešek je to vše, mějte se krásně!

3 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...