Oblíbenci měsíce května ´13

Měsíc květen se pomalu, ale jistě blíží ke konci, a proto přicházíme s článkem těch nejoblíbenějších produktů, které podle nás stojí za to vyzdvihnout a pochválit. Jedná se samozřejmě opět o kosmetiku, ale nebojte, určitě se do budoucna od nás dočkáte také článku o módě...(ale tepláky jsou prostě tepláky :D).


Předem se omlouváme za špatnou kvalitu fotek, nicméně zcradlovka už je na našem wishlistu, teď už ho jen předložit rodičům. :D. Zde je tedy seznam našich nejoblíbenějších produktů a samozřejmě náš názor na ně:

Dermacol Imperial Long Lash - řasenka od Dermacolu, která si zaslouží být na našem seznamu těch nejoblíbenějších produktů. Proč? Je hustě černá a vytvoří skutečně nádherné řasy. Dlouho vydrží, nedrolí se a co oceňuju, má super kartáček. U většiny řasenek mám problém, že sice řasy prodlouží, ale nevytvoří jim ten správný objem. Tato od Dermacolu to ale splňuje na 100 %. Řasy jsou prodloužené, husté, objemné a magicky černé. Seženete ji v obchodech zhruba okolo 230,- Kč. Máte s ní také nějaké zkušenosti? :)

Bioderma Sensibio dermální voda - Bioderma se na našem seznamu nejoblíbenějších produktů bude objevovat pořád, s tím je potřeba se smířit :D. Tato dermální voda je určená pro osvěžení do horkých dnů a ke zklidnění pokožky, ale také fixuje make-up, což dokáže skutečně na jedničku a hlavně, skvěle zklidňuje pokožku na nohou po holení. Zejména pokud vás tedy po holení štípe kůže a tvoří se vám vyrážka, Bioderma je pro vás určitě to vhodné řešení. :) Seženete ji za 200,- Kč v lékárnách.

Bioderma Photoderm Oral - kapsličky, které je vhodné brát zhruba 3 měsíce před tím, než se vystavíte sluníčku. Pokožku připraví na léto, budete se lépe opalovat a nehrozí vám spálená pokožka. Je pravda, že se ségrou sice bereme první platíčko, ale i tak oceňujeme slibované schopnosti kapslí a konečný výsledek posoudíme až v létě. V zásadě jim ale věříme. K dostání zhruba za 389,- Kč.

St. Moriz samoopalovací pěna - o této samoopalovací značce jste toho určitě moc neslyšeli, což je škoda, protože je vážně perfektní a přitom ji skoro nikdo nezná. Já používám odstín dark. Velkou výhodou oproti ostatním sam. op. přípravkům je barva, protože tady vám nehrozí ani skvrny ani look alá pomeranč. Skutečně je barva nádherně hnědá a hned po namazání se zbarví, takže vlastně vidíte výsledek hned po použití. :) Už nespočet lidí mi chválilo toto falšené opálení (jeden kluk si dokonce myslel, že pocházím z Brazílie :D). Další výhodou je délka výdrže. Může vám připadat, že když je to pěna, bude za chvíli pryč, ale opak je pravdou. Já si pěnu kupovala na konci února a mám ji ještě teď, a to ji používám pravidelně. :-) K dostání na internetu kolem 200,- Kč. V případě zájmu vám napíšu i odkaz, kde pěnu koupit.

Fa Active Pearls Antiperspirant - možná vás překvapí, že se na našem seznamu objevuje zrovna značka Fa, jelikož je levnější a tudíž může budit dojem nekvalitní kosmetiky. Tento antiperspirant ale náádherně voní a člověk se po něm skutečně nepotí a pokud ano, tak rozhodně méně. Hlavně ale vážně nesmrdíte :D, což prostě ocení každý. Cena okolo 59,- Kč.

To bychom měly za květnové produkty asi vše. Jestliže máte s některým z nich zkušenosti či vás něco zajímá, sem s dotazy, popřípadě přidejte vlastní zkušenosti. :-)

Mějte krásné pondělí

AnetNelly

Brzy na našich pultech: Barevná značka Colorama

Všechny, nebo alespoň většina dívek miluje kosmetiku. A protože do této skupiny dívek patříme i my, děláme si radost různými způsoby, mezi které patří i nákup kosmetických produktů, které nás (jak slibují) mají udělat krásnější. A protože, jak jsme slíbili, vám budeme přinášet novinky z kosmetického světa, přinášet vám informace, zda je produkt tak skvělý, jak výrobce uvádí, je to tady.

Dnes bych vás chtěla seznámit s novou řadou (značkou) kosmetiky zvanou Colorama, kterou si na svůj účet úspěchů připisuje populární kosmetická značka Maybelline New York. Většina z vás jistě zná značku Colorama především co se laků na nehty týče - ty jste měli (a stále máte) možnost zakoupit ve vybraných drogérkách. Ale protože svět Colorama se rozrostl o nové sourozence. My vám je představíme. Jedná se především o nové laky na nehty, ke kterým přibyla celá řada krásných očních stínů, lesků na rty, očních linek nebo také tvářenky. Když nám přišla nová řada Colorama domů, byla jsem nadšená, nejen proto, že všechny barvy produktů (ať už se jedná o laky, lesky nebo stíny či tvářenku) jsou krásně syté, ale navíc mají i zajímavé-trendy balení.
Pokud by vás zajímalo, na čem je vlastně řada značka Colorama založena, jedná se především o fantastickou paletu barev. Výhodu je, že si můžete vybrat produkty vybraných barev, které dokonale zvýrazní vaši osobnost.

 zleva: odstín 749, 67, 108, 150, 189, 190

A co máme od Coloramy k testování?
- 6 laků na nehty
- 3 lesky na rty
- 3 oční stíny
- 1 (dokonalá) tvářenka

Garnier Moisture Match - recenze

Do rukou se nám zhruba před měsícem dostaly krémy z nové řady Garnier Moisture Match, které se na první pohled mohou zdát jako převratnou novinkou hydratačních krémů. Jak to ale s nimi ve skutečnosti je?


Sami jste už jistě zaznamenali, že řada Moisture Match nabízí 4 různé druhy hydratačních krémů, které jsou šité na míru podle jednotlivých typů pleti. Já bych je shrnula jako - mastná, suchá, bez jasu a normální. Přiznám se, že jsem k těmto novinkám na pleť převážně skeptická, protože mi z počátku tato nová řada připadala jen jako perfektní reklamni tah a výsledek jako klasický hydratační krém s řadou dalších vlastností (takže vlastně vše, co už je v současné době snad v každé drogerii). Nakonec má vlastně řada MM skutečně co nabídnout. Se ségrou máme spíše smíšenou pleť - tedy mastnou v oblasti t-zóny a suchou na tvářích, takže pro nás při výběru krémů byla jednoznačnou volbou zelená. Jak jste si totiž určitě všimli, krémy jsou odlišeny barvami. Pojďme si je tedy hezky popsat a vysvětlit:


BBW - Beautiful Bioderma Weekend

Věřím, že jste na blozích holek už viděli spoustu fotek z víkendu stráveném v golfovém rezortu Kaskáda v Brně, ale to neznamená, že by se nemohl objevit také tady. Když jsme dostaly pozvánku na víkend strávený s Biodermou, neváhaly jsme. Na holky jsme se strašně těšily, hlavně na společné konverzace a také na Janičku z Biodermy, která je prostě úžasná. :-) Náš odjezd z Prahy byl kolem 11 hodiny a následovala asi 2-hodinová cesta. V autě panovala ze začátku "kecací" atmosféra, ale nakonec následovalo občasné spinkání. Tak už to ale na delších cestách bývá.


Následoval příjezd, setkání s Jančou (a jejím malým Viktorem) a následné vybalování. Společně jsme se poté přesunuly k obědu, kde jsme si všechny hezky popovídaly a co je důležité, pochutnaly. Vůbec poprvé jsme se ségrou ochutnaly Créme Brulée a je vážně vynikající! Doporučuji všem gurmánům/kám. Po obědě nechyběla prezentace, kde nám Janča přiblížila sluneční řadu od Biodermy - tudíž produkty na opalování, což je vždycky přínosem. Musím říct, že teď se budu mazat o sto šest, přeci jen nikdo nechce riskovat rakovinu. :) Následovalo wellness, na které jsme se moc těšily, zvláště ty naše nafouklá břicha. K dispozici byl krásný bazén a sauna - a to byla vážně sauna s velkým S. Po wellness nás čekala chvilka "volna" a poté večeře. Nechybělo foceníčko pokrmů, ale i nás samotných.


Soutěž květen 2013: Make-up Sensibio AR - UKONČENO

Zdravím všechny,
jak jsme slíbily, máme pro vás skvělou soutěž o jedinečný make-up značky Bioderma Sensibio AR pro pleť se sklonem k červenání. Upozorňujeme, že do soutěže věnujeme make-up světlý :) V měsíci červnu vás čeká soutěž o opalovací produkt :)
A co musíte udělat, abyste ho vyhrály? Napište nám, který produkt značky Bioderma je váš  nejoblíbenější a proč. Pokud ještě žádný nemáte, napište nám, který byste chtěly vyzkoušet a proč.

* * pokud chcete o produktu vědět víc, navštivte stránku ZDE

Své odpovědi posílejte pod předmětem BIODERMA, na e-mail: Elle.E@seznam.cz
Pravidla soutěže:
- soutěž trvá do 1. 6. 2013
- výherce může být pouze 1
- k emailu připojte také své jméno, příjmení a fakturační údaje
- PODMÍNKA: Abyste se mohli zúčastnit soutěže, musíte se stát fanouškem naší stránky JofT na Facebooku, odkaz ZDE
- výherce bude vybrán podle generátorů čísel - tedy vše záleží na vašem štěstí :-)
Hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi :)
 
A kdo vyhrál soutěž?
  1. S radostí můžeme oznámit, že soutěž vyhrála dívka, která zaslala mail jako čtrnáctá, tedy Jana Semanová ze Slovenska :-) Gratulujeme ! Celkem se vás zúčastnilo 19. A nezapomeňte se v nejbližší době těšit na novou soutěž o opalovací produkt zn. Bioderma.




Bioderma Bloggers - Harlem Shake

Určitě jste se už z vašich oblíbených blogů (Miunka, Leonka nebo Beátka aj.) dozvěděli, že jsme strávily nádherný víkend s Biodermou v golfovém rezortu Kaskáda v Brně, o kterém se samozřejmě na našem blogu dozvíte také mnohem více a nebude chybět ani samostatný článek s fotkami věnovaný právě tomuto víkendu. Jelikož ale teď maturujeme, dáváme si pauzičku a jakmile padne 30. května, chceme činnost na blogu opět naplno obnovit a věnovat se mu. :-)

Do té doby alespoň přikládám náš Bioderma Harlem Shake, který stojí za to shlédnout. S holkama jsme se u něj hrozně nasmály a musím říct, že ačkoliv mi ten slavný HS přišel vždy jako totální blbost, změnila jsem názor - je to tak blbý, až je to úžasný :D.

Doufám, že se vám bude líbit a že se na připravované články budete těšit. :-)

PS: Nebude chybět ani soutěž, tak sledujte. :)

With Love..AnetNelly

Recenze: BB cream Miracle Skin Perfector proti vráskám

Mezi další fajn novinky, které se objevily na trhu, patří také BB Cream Miracle Skin Perfector od značky Garnier (další novinky lze shlédnut na www.anetnelly.blog.cz). Možná si říkáte, že ten je na trhu už dlouho, ale já bych vám zde chtěla tentokrát představit ten proti vráskám, který uvítají především věkové kategorie kolem 30 let. I tak si ale myslím, že rozhodně není na škodu, když ho budou používat i mladší ženy a slečny, protože si stále zachovává své příznivé vlastnosti, které pěstí každou pleť bez ohledu na věk.



BB krém od Garnier už je na trhu nabízen hned ve dvou verzích, a sice klasický, který se hodí pro suchou až normální pleť a také ten pro smíšenou až mastnou pleť. Tato novinka proti vráskám se tedy řadí do kategorie BB krémů jako její třetí zástupce a já věřím, že si najde své příznivkyně. Od ostatních se liší hned designem krabičky, který přidal červenou barvu -  hádám, že to je jen pro odlišení od ostatních BB krémů.

Každý BB krém na trhu je samozřejmě jiný, ale většina z nich slibuje stejné účinky, přičemž novinka proti vráskám toho slibuje hned několik: 
  • redukuje vrásky,
  • zpevňuje pokožku, 
  •  sjednocuje a rozjasňuje,
  • hydratuje až 24 hodin, 
  •  chrání před UV záření
  • obsahuje pro-xylane, který podporuje syntézu vláken kolagenu pro korekci vrásek a zpevnění pleti


Já u sebe pozoruji jemné vrásky kolem očí, tudíž jsem tento BB krém používala především jako „zakrývač“ těchto vrásek a u mě fungoval na jedničku. Nekryje sice až tak dobře jako klasický krycí make-up, za to má ale mnoho jiných vlastností, kvůli kterým bych si pro něj do obchodu zašla znovu. Mezi ně patří:

1.      Po použití sametově hebká pleť
2.      Pleť je rozzářenější
3.      Znatelná hydratace
4.      Dobře sjednotí pleť, nedočkáte se efektu masky
5.      Potlačuje viditelnost jemných vrásek
Po použití:  

→ výsledek: Spokojenost 85 %

Já používala odstín „Medium“, který se ke mně hodí nejvíce, avšak k dostání je samozřejmě také ve světlejší verzi. V obchodech ho seženete kolem 250,- Kč. Oproti klasickému BB krému je dražší zhruba o 90,- Kč.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...