BBW - Beautiful Bioderma Weekend

Věřím, že jste na blozích holek už viděli spoustu fotek z víkendu stráveném v golfovém rezortu Kaskáda v Brně, ale to neznamená, že by se nemohl objevit také tady. Když jsme dostaly pozvánku na víkend strávený s Biodermou, neváhaly jsme. Na holky jsme se strašně těšily, hlavně na společné konverzace a také na Janičku z Biodermy, která je prostě úžasná. :-) Náš odjezd z Prahy byl kolem 11 hodiny a následovala asi 2-hodinová cesta. V autě panovala ze začátku "kecací" atmosféra, ale nakonec následovalo občasné spinkání. Tak už to ale na delších cestách bývá.


Následoval příjezd, setkání s Jančou (a jejím malým Viktorem) a následné vybalování. Společně jsme se poté přesunuly k obědu, kde jsme si všechny hezky popovídaly a co je důležité, pochutnaly. Vůbec poprvé jsme se ségrou ochutnaly Créme Brulée a je vážně vynikající! Doporučuji všem gurmánům/kám. Po obědě nechyběla prezentace, kde nám Janča přiblížila sluneční řadu od Biodermy - tudíž produkty na opalování, což je vždycky přínosem. Musím říct, že teď se budu mazat o sto šest, přeci jen nikdo nechce riskovat rakovinu. :) Následovalo wellness, na které jsme se moc těšily, zvláště ty naše nafouklá břicha. K dispozici byl krásný bazén a sauna - a to byla vážně sauna s velkým S. Po wellness nás čekala chvilka "volna" a poté večeře. Nechybělo foceníčko pokrmů, ale i nás samotných.








Po večeři jsme vytvořily týmy "blondýnek" a "brunetek" a zahrály si proti sobě navzájem bowling. Mám takový dojem, že vyhrály brunetky, ale nejsem si teď přesně jistá. :-) Tento skvělý den jsme zakončily společnou konverzací o světě blogování a pak šly všechny unaveně spinkat (některé stihly ještě pařbu na pokojích). Druhý den následovaly lekce golfu. Musím říct, že ačkoliv jsem tento sport zavrhovala a vždy ho považovala za sport snobský a nudný, jakmile jsem holi poprvé držela v ruce, změnila jsem názor, Golf jsem si zamilovala a doufám, že budu mít v budoucnu příležitost si ho opět zahrát. :-) A to jste určitě netušily - pekelně po něm bolí záda, ruce, nohy, ale i zadek, takže žádná flákačka to není. :-) Po golfu opět následoval oběd, nakonec balení a odjezd. Musím říct, že to byl skutečně nádherný víkend, s holkama jsme si ho všechny moc užily a hrozně se těšíme, že je opět všechny uvidíme.

Janičce děkujeme, že nám společně s Biodermou umožnila strávit dva dokonalé dny v tak nádherném prostředí a moc se těšíme na společné setkání. :-)
Víkendu se zúčastnila: Beátka, Mia, Lola, Leonka, Jituška, Simča, Evička, Rendy, Adélka, Marťa, Lucinka, Baruška...♥

Co vy, máte zkušenosti s golfem? :) 

2 komentáře:

  1. skvele fotky;)

    PS: Na mem blogu je letni giveaway, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Pretty insightful and inspiring article. I did not know saunas experienced countless Advantages. I am curious to test it myself. In which am i able to find a very good sauna?   saunajournal.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...